| FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Kořenová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Výborná rajská omáčka II.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 610x / 3x
Přidáno/změněno: 25.7.2021
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Zelenina - Kořenová

Inredience:

rajský protlak OTMA 2x190 gr
30 gr.másla pod cibuli a zeleninu
1 cibule
kořenová zelenina (1 mrkev kousek celeru a 1 petržel
na jíšku 30 gr. másla a 30gr. hl.mouky
divoké kořeni (5 x pepř, 3 x nové koření 1x bobkový list) kousek skořice vcelku
tymián
malý perník na strouhání
sůl, pepř
citron
ocet
2 kostky bujónu na vývar
cukr písek



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na másle do zlatova osmahneme na drobno nakrájenou kořenovou zeleninu, zastříkneme octem, jakmile chytí trochu patinu, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, kterou mírně spolu se zeleninou ještě restujeme, pak přidáme rajský protlak, mírně restujeme a pak zalijeme chladným vývarem z bujónu a důkladně ruční metlou prošleháme, přidáme divoké koření, rozlámanou skořici, špetku tymiánu a za mírného probublávaní provaříme 10 min., pak omáčku zahustíme předem připravenou světlou vychladlou jíškou a vaříme cca 20 min. Nakonec omáčku propasírujeme spolu se zeleninou přes jemné síto, vrátíme do hrnce a po uvedení do varu dochutíme strouhaným perníkem, solí, citronovou šťávou a cukrem. Podáváme s vařeným hovězím, vepřovým nebo plátkem kuřecího masa, nebo můžeme do omáčky nechat od začátku provařit 45 min. očištěné paprikové lusky plněné mletým masem (do masa 1 vejce, sůl, česnek, trochu muškátového oříšku, pepř, trochu strouhanky a hladké mouky). Plněné papriky s takovou poctivou rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem jsou skvělé.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Výborná rajská omáčka II.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kořenová
Mrkvové trojhránky 24.10.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Belgické kuře 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Mrkev na kari 14.08.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Vepřové v mrkvi 25.07.
Česneková pomazánka s mrkví 18.07.
Zelný salát s mrkví 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0507s norob)