![img/kat16.png](img/kat16.png) |
Kategorie receptů |
|
|
![email16.png](img/email16.png) |
Recepty na email |
|
|
![recept](img/dwn16.png) |
Doporučujeme |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
|
|
![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Voldušský hluchec
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Z droždí, mléka, trochy mouky a cukru připravím kvásek. Brambory nastrouhám na hrubém struhadle.
Zpracuji kynuté těsto z mouky, vejce, mléka, brambor a koření. Do těsta nedávám žádný tuk, jen škvarky, slaninu, uzené maso.... Sádlo a olej si připravím pro pečení. Do teplého pekáče 4-5 lžic.Těsto se nechá asi 1 hod. vykynout. Peče se ve větším pekáčku nebo hlubokém plechu v troubě nejdříve dole, po chvíli se přendá nahoru.
Je vynikající jako slaný koláč, ale i jako samostatné jídlo. Zapít pivem!
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Voldušský hluchec, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/voldussky-hluchec">Recept: Voldušský hluchec</a>
|
| |
| | |
![hodnocení](img/h5.jpg)
HLUCHEC
Dobrý den. Váš recept je nejbližší receptu mojí babičky z Rokycan. /A že jsem pár dalších receptů vyzkoušela./ Babička na nás už léta hledí shora, ale její mňamky jsou tu stále s námi. Naše rodina má ráda hluchec jak za tepla, tak i za studena, i když poctivě musím přiznat, že ho nikdy moc nezbude. Dobrou chuť a děkuji - Jana z Krkonoš
Napsal: Jana Lehká dne 3.7.2020 16:12:48
|
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Voldušský hluchec:
![reklama](img/reklama.jpg)
|
|
![](img/new16.png) |
Nové-upravené recepty |
![RSS - Nové a aktualizované recepty](img/rss.png) |
|
Slané
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Reklama |
|
|
![recepty](img/dwn16.png) |
Ostaní |
|
|
|