| Snadné hubnutí | Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | DWN.cz | Domácí účto | EET Účtenky | FormOffice | Omalovánky | Recepty doma | Rybář | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s vínem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Vinařské maso směs

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1243x / 3x
Přidáno/změněno: 20.4.2016
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Maso - Uzeniny - Špekáčky, párky
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem

Inredience:

30 dkg vepřové kýty
30 dkg vepř.jater
30dkg klobásy
5 dkg sádla
5 dkg slaniny
10 dkg cibule
3 palivé papričky
1,5 dl bílého vína
3 dkg rajčatového protlaku
1 dkg česneku
4dkg mouky
sůl
pepř
paprika



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vepř.kýtu i játra nakrájíme na plátky,opepříme,pomoučime a na sádle opečeme.Ve zbytku sádla rozškvaříme na nudličky nakrájenou slaninu,zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli a palivé papričky,osmahneme kolečka klobásy,přidáme opečené maso a rajčatový protlak,papriku a sůl.Pak zalijeme vínem,rychle převaříme a nakonec ochutíme strouhaným česnekem.Vhodná příloha: chlebové topinky

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vinařské maso směs:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s vínem
Špekáčky na vínu 10.11.
Králík pečený na víně s kedlubnami 10.11.
Belgické kuře 24.10.
Kuřecí kostky s omáčkou z desertního vína 13.12.
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Koloszvárské zelí 26.10.
Králík na hořčici s vínem 26.10.
Losos na víně II. 25.07.
Čokoládovo-hruškové TRIFLE 25.07.
Kuře na mandlích 08.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0927s norob)