
|
Recept na Vinařská vepřová pečeně
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Pečeni osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Jablka a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k pečeni, přikryjeme a dáme dusit do trouby. Postupně podléváme vínem. Když maso změkne, vyjmeme ho a necháme v teple. Omáčku dochutíme trochou rajského protlaku, česnekem, rozmarýnem a karí kořením. Přidáme žampiony, smetanu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými či pečenými brambory nebo rýži, talíř ozdobíme rozmarýnovou snítkou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Vinařská vepřová pečeně, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/vinarska-veprova-pecene">Recept: Vinařská vepřová pečeně</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vinařská vepřová pečeně:

|