| EET Účtenky | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Email šablony | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | FormOffice | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Vídeňský guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 03:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1354x / 1x
Přidáno/změněno: 19.1.2015
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Přední
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

hovězí kližka 800 g
bílá cibule 1600 g
česnek 20 g
mletý kmín 5 g
pepř černý mletý 5 g
vepřové sádlo 150 g
hovězí vývar 4,5 l (sami vyrobíme)
hovězí maso na polévku 200 g
kořenová zelenina 150 g



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Hned na úvod obhajoba kližky, nenahrazujte ji "lepším" masem v dobré víře, že guláš bude lepší. Není to pravda. Kližka má v guláši své opodstatnění!

Příprava vývaru: Maso na polévku a kořenovou zeleninu dáme do studené osolené vody a přivedeme k varu, stáhneme plamen a necháme pár minut vřít.

Kližku očistíme, připravíme si kostičky, do nichž vpasírujeme česnek a kmín, posolíme a opepříme (nejlepší je nechat naložené přes noc). Na sádle osmahněte nadrobno nakrájenou cibuli dotmava, ale nesmí se pálit. Podlijte trochou vývaru a přidejte kostičky kližky. Kližka se musí pomalu opéct ze všech stran. Pak začněte podlévat hovězím vývarem a maso se bude dusit. V této fázi nepotopte maso úplně, duste ho pod pokličkou. Občas zkontrolujte a podlijte. Až bude maso měkké, přijde druhá fáze, maso úplně utopíte a povaříte ještě 5 minut. Potom vyndáte maso stranou a přelijete ho omáčkou přes cedník. Dosolte a opepřete. Guláš je nejlepší ozdobený plátkami cibule a podávaný s čerstvým chlebem nebo s knedlíkem a hlavně s pivečkem. :o)

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vídeňský guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.4563s norob)