| Zbrojní průkaz | Rybář | Pletení | Domácí účto | Snadné hubnutí | DWN.cz | FormOffice | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Steak Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Vepřový steak s broskví zapečený

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 5520x / 3x
Přidáno/změněno: 22.9.2010
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Steak

Inredience:

vepřová pečeně b.k. 130g
sůl
olej
vývar B
máslo
šunka
broskve kompotované
sýr tvrdý



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z opláchnuté,vykoštěné,vepřové pečeně-střední časti ukrojíme řez-plátek o potřebné hmotnosti,mírně jej naklepeme,osolíme a potřeme olejem.Nechame krátce odležet.Připravené plátky pečeme na grilu nebo na panvičce.Opečené potřeme máslem.Výpek zastříkáme vývarem a dobře provaříme.Do vhodné zapékací misky,vymazané máslem,vložíme opečené plátky masa,na ktere položíme plátek šunky,půlku kompotované broskve a překryjeme plátkem tvrdého sýra.Zapečeme v troubě.Zapečené plátky vyjmeme,obě štávy smicháme,převaříme a při podávání porce štávou podleváme.
Přílohy:různě upravené brambory,
jemnější druh zeleninových salátů.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřový steak s broskví zapečený:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Steak
Karkulka z vepřového 14.08.
Steaky z lososa 14.08.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Pštrosí steak 25.07.
Kuřecí steaky na olivách 23.06.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.
Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou 31.10.
Vepřové filety po čínsku v ananasové omáčce 25.10.
Svíčkové řezy bylinkové 11.10.
Steak flambovaný od Maria 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0844s norob)