| Zbrojní průkaz | DWN.cz | FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | Email šablony | Domácí účto | Rybář | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Špízy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Vepřový špíz na kari

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 1096x / 3x
Přidáno/změněno: 14.3.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Libové (kýta, ...)
- Tepelně úpravená jídla - Špízy
- Zelenina - Plodová - Paprika

Inredience:

750g vepřové kýty
250g pórku
150g plátků anglické slaniny
250g zelených paprik
sůl
pepř
100g oleje
1 lžička karí koření
1 dl vývaru nebo vody
1 lžička Solamylu
250g smetany



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso z vepřové kýty nakrájíme na malé kousky, mírně naklepeme a střídavě na jehlu napichujeme kousky masa, šikmo krájené plátky pórku, srolovaný plátek anglické slaniny, plátek zelené papriky, vše osolíme, opepříme a opékáme za občasného otáčení na horkém oleji. Opečený špíz vyjmeme, přebytečný tuk slijeme, do výpeku přidáme lžičku karí, krátce zasmahneme a rychle zalijeme vývarem nebo vodou. Ve smetaně rozmícháme lžičku Solamylu, vmícháme do šťávy, krátce povaříme, dochutíme solí a pepřem. Špíz přelijeme karí omáčkou nebo podáváme zvlášť v omáčníku. Jako přílohu podáváme rýži, těstoviny nebo brambory.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřový špíz na kari:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špízy
Hermelínový špíz 08.07.
Americký špíz 24.11.
Kuřecí ražničí jinak 23.01.
Špízy s jahodovou omáčkou 09.06.
Chalupářský špíz z vepřových jater 09.06.
Jehněčí špíz 07.02.
Zakarpatský šašlik 14.10.
Vynikající kuře na špejli 21.07.
Rybí špízy na kari 06.07.
Masové špízy se zeleninou s rajským sosem 01.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0529s norob)