| Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Recepty doma | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Omalovánky | EET Účtenky | Pletení | Domácí účto |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Marinády > Ostatní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Vepřové žebírka pro deset hladových

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 1047x / 2x
Přidáno/změněno: 18.3.2014
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Marinády - Ostatní

Inredience:

1,5 kg bravčovej pečienky,
150 g svetlé pivo,
3 vajcia,
120 g hladkej múky,
120 g tvrdého syra,
250 g stolového oleja na vyprážanie
30 g soli



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z očistenej bravčovej pečienky čiastočne odseknete stavcové kosti, umyjete ich, osušíte, nasekáte rebierka, zľahka naklepete, okrajové blany krátko narežete a mäso osolíte. Do piva pridáte celé vajcia , preosiatu hladkú múku, soľ, dobre to rozšľaháte a nakoniec zamiešate postrúhaný tvrdý syr. V takto pripravenom cestičku obaľujete pripravené rebierka a pomaly vyprážate na rozohriatom oleji z obidvoch strán dozlatova, aby bolo mäso dobre prepečené a nespálil sa obal. Vyprážané rebierka treba hneď podávať. Ako vhodnú prílohu vám doporučujeme upravené zemiaky alebo rozličné druhy zeleninových šalátov.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové žebírka pro deset hladových:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ostatní
Kuře po řecku II. 26.10.
Hovězí steak v pivní marinádě s pepřem 28.12.
Králík na oleji II. 28.12.
Pikantní svíčkové 09.06.
Marinovaná svíčková v bylinkách 06.11.
Nakládaný losos 31.10.
Filé na jogurtu 31.10.
Ruská marinovaná makrela 14.10.
Rybí špízy na kari 06.07.
Marinovaná roštenka 08.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0895s norob)