| Snadné hubnutí | Email šablony | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Recepty doma | EET Účtenky | FormOffice | Pletení | Omalovánky | Rybář | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Plodová > Zeleninové lečo Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Vepřové na leču

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 1816x / 13x
Přidáno/změněno: 23.4.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Zeleninové lečo

Inredience:

sůl
lečo 1 sklenice
anglická slanina 10 dkg
smetana ke šlehání 250 ml
vepřová plec 1 kg
olej nebo sádlo
šunkový salám 20 dkg
mletý černý pepř
moravské uzené 20 dkg
sýr na strouhání 20 dkg



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vepřovou plec omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a jemně naklepeme. Plátky masa osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme.
Pekáč vymastíme olejem nebo sádlem, položíme do něj plátky masa. Na něj vrstvíme moravské uzené, anglickou slaninu, zeleninu na lečo a kolečka šunkového salámu. Nakonec vše zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.
Ve vyhřáté troubě vše pečeme asi 25 - 35 minut.
Maso podáváme s rýží nebo s brambory. Uzeniny v tomto receptu je možné měnit dle vaší chuti, jídlo bude vždy jinak chutnat

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové na leču:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zeleninové lečo
Pekingské maso z kuřecího 26.10.
Biftek s rýží 24.11.
Mexický hrnec 23.01.
Těstoviny se zeleninou a kuřetem II. 28.04.
Rizoto z vepřové konzervy 31.10.
Konšelská jatra 26.07.
Maso podle šenkýře 26.02.
Sváteční zeleninové lečo 26.02.
Lahodné lečo s klobáskou 12.09.
Hranolková omeleta 16.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0644s norob)