| Recepty doma | Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | FormOffice | Snadné hubnutí | Rybář | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Pletení | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti > Vepřové droby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Vepřové ledvinky na smetaně

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 410x / 3x
Přidáno/změněno: 26.10.2021
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Vepřové droby
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy

Inredience:

3 střední vepřové ledvinky
lžička sádla
1 větší cibule
1 kostička masoxu
1 smetana sladká 12%
sůl,pepř
hl.mouka
2 sáčky rýže



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Ledvinky vyčistíme a odblaníme a nakrájíme na středně velké kousky. Můžeme na pár hodin naložit do mléka, nebo vyčistíme dvojím předvařením (uvedením k varu a slitím vývaru). Na sádlo osmahneme cibulku do sklovata, zasypeme nakrájenými vyčištěnými ledvinkami a zalijeme 1 l vody. Po uvedení k varu přidáme kostičku masoxu. Po cca 20 minutách, když jsou ledvinky měkké, zalijeme vývar záklechtkou ze smetany, 1/4 vody a dvou vrchovatých polévkových lžic hl. mouky. Omáčku provaříme, aby jsme se zbavili chuti mouky, dochutíme solí a pepřem (omáčka je po cibulce a smetaně nasládlá) a podáváme s vařenou rýží.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřové ledvinky na smetaně:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové droby
Vepřové ledvinky na smetaně 26.10.
Polévka z vepřového jazyka 23.01.
Uzený jazyk v aspiku 26.09.
Zabijačkový guláš III. 05.09.
Restované ledvinky na červeném víně 24.10.
Koleno na pivě se šťouchanými brambory 11.10.
Domácí tlačenka 16.08.
Uzený vepřový jazyk v omáčce 04.07.
Ledvinky jako minutka 21.11.
Vepřové koleno na bramborech 03.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1476s norob)