| DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | Domácí účto | Omalovánky | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Email šablony | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Vepřová čína

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 15443x / 9x
Přidáno/změněno: 23.3.2010
Kategorie: - Maso
- Marinády
- Příprava pokrmů - Oběd
- Speciality - Čína (na způsob čína)

Inredience:

Maso: celkem 300 g (můžeme použít i kuřecí maso)
-150 g vepřového masa nakrájeného na hranolky cca 2-4x1cm
-150 g hovězího masa nakrájeného na hranolky cca 2-4x1cm

Na marinádu:
-2 lžíce sójové omáčky
-2 lžíce rýžového vína (může být i jiné)
-2 lžíce arašídového oleje (i jiný)
-1 lžíce hnědého cukru (nemusíme dávat—dle chuti)
-1 lžíce koření pěti vůní
-1 lžíce solamylu
-3 stroužky česneku (jemně nakrájený nebo prolisovaný)
-na kuřecí maso přidáme 1 bílek

Na zeleninu:
-6 jarních cibulek (i norm.cibulky)
-1 červený paprikový lusk
-1 zelený paprikový lusk
-100 g bambusových výhonků-popř.klíčky manga (nebo na nudličky nakrájená kedlubna)-nemusí být.
-100 g klíčků sojových bobů
-1 lžíce rajského protlaku
-1 lžíce sójové omáčky
-150 ml drůbežího vývaru
-1 lžíce kukuřičného škrobu (SOLAMYL)
-sůl
-čerstvě umletý pepř
-tuk nebo olej na pečení
-2 lžíce nasekané pažitky
-100 g mraženého hrášku
-100 g mražené kukuřice
-Určitou část zeleniny můžeme nahradit ČÍNSKÁ ZELENINOVÁ SMĚS MRAŽENÁ
-Hřiby (zavařené nebo předvařené)-můžeme taky
dát
-Hrášek



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1. Přísady na marinádu společně promícháme,přelijeme směsí maso a necháme minimálně 1 hod. naložené (v lednici i 12hod-je chutnější)

2. Mezitím nakrájíme zeleninu na tenké proužky,okapané maso zprudka opékáme v tuku za stálého míchání 2 minuty (podle toho,až je hotové) a odstavíme do tepla.Zeleninu dáme do zbývajícího vypečeného tuku a 3 minuty pečeme.

3. Vmícháme rajský protlak a sójovou omáčku.Drůbeží vývar rozmícháme se solamylem a zahustíme zeleninu.

4. Přidáme maso,znovu krátce rozpálíme a posypeme pažitkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vepřová čína:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Maso
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Pomazánka ze šneků 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0891s norob)