| Rybář | Počítej Kalorie | DWN.cz | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Speciality Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Velikonoční pizza

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1600x / 2x
Přidáno/změněno: 8.3.2017
Kategorie: - Speciality - Pizza
- Velikonoční a Vánoční

Inredience:

250 g špaldové mouky
2 lžičky prášku do pečiva bez fosfátů
mořská sůl
pepř
60 g másla či biomargarínu
1,5 dl rostlinného mléka (sójové, rýžové či ovesné)
Náplň:
1 cibule
3 lžíce rajčatového bio protlaku
oregáno
3 vařená vejce
250 g tvrdého sýra nebo tofu
2 vejce
2 lžičky bio horčice



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

V míse zpracujeme mouku, sůl, pepř, prášek do pečiva, rozpuštěné máslo a rostlinné mléko. Necháme alespoň 1 hodinu odpočinout. Potom těsto rozdělíme na 6 částí, z nichž vytvarujeme kruhy s průměrem 10 cm. Pak smícháme jemně nakrájenou cibuli s bio protlakem, oregánem a mořskou solí. Směs rozetřeme na pizzu, potom na ni poklademe kolečka uvařených vajec. Zalijeme rozšlehanými vejci se strouhaným sýrem a hořčicí. Pečeme v troubě 10 minut při teplotě 220 st. Celsia a dalších 10 minut při 180 st. Celsia. Podáváme obložené syrovou zeleninou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Velikonoční pizza:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Speciality
Pomazánka ze šneků 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Pizza Calzone s hrozny 14.08.
Prosecká pizza 14.08.
Pizza Hawai z listového těsta 25.07.
Pizza šátky 25.07.
Čína od Honzy 25.07.
Pizza quattro stagioni 25.07.
Čína od Jarmily 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.662s norob)