| Domácí účto | Hromadné emaily | EET Účtenky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Rybář | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zelné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Vánoční zelňačka (futro).

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 04:15
Počet porcí: 15
Autor:
Zobrazeno/týden: 1238x / 1x
Přidáno/změněno: 20.3.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zelné
- Velikonoční a Vánoční

Inredience:

3-4 veľké cibule
2 kg kvasenej kapusty
1 pár údenej klobásy
1 údené koleno (môžu byť aj údené kosti)
1/2 kg bravčového mäsa
1/4 kg zemiakov
10 dkg sušených húb (najlepšia zmes)
1/2 kg sušenej fazule (švábka)
10 dkg masti (alebo primerané množstvo oleja) mleté čierne korenie
mletá červená paprika (podľa chuti: sladká
alebo pálivá)
5 dkg hladkej múky na záprašku.
[Pridať len podľa chuti: 2 dcl smotany (plnotučné mlieko)
1 dcl kečupu)].



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Večer pred varením namočíme do vody fazuľu a cca 1/2 hod pred varením namočíme sušené huby do mlieka.
Nakrájanú cibuľu osmažíme na 5 dkg rozpálenej masti (oleji) [cca 7-10 min.], pridáme na kocky nakrájané bravčové mäso, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a sprudka opečieme, pridáme vyžmýkanú kvasenú kapustu a dusíme za občasného premiešania [cca 20 min.]. Zalejeme 2 litrami vody, pridáme celú klobásu, údené koleno a varíme na miernom ohni [cca 1 1/2 hod], uvarenú klobásu vytiahneme a necháme vychladnúť. Medzitým uvaríme do polomäka, zvlášť na kocky nakrájané zemiaky a zvlášť vyžmýkané huby, pridáme do kapustnice a pomaly varíme [cca 1 1/2 hod.]. Keď sa mäso kolena samostatne oddeľuje od kosti, vytiahneme ho, necháme vychladnúť a natrháme na kúsky. Pridáme zápražku pripravenú z 5 dkg masti (olej) a hladkej múky (môžeme pridať trochu červenej papriky), dobre premiešame a povaríme [cca 15 min.], (zároveň môžeme pridať premiešanú smotanu (mlieko) a kečup. Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu, natrhané mäso podľa potreby dolejeme vodu a ešte povaríme [cca 15 min.]. Podľa chuti dosolíme.
Ku kapustnici podávame čerstvý chlieb.
Dobrú cuť!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vánoční zelňačka (futro).:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Francouzská zelňačka 07.12.
Valašská kyselica od Jana 07.12.
Vánoční zelňačka II. 25.07.
Polévka z pekingského zelí 23.06.
Kapustová polévka s vejcem 28.04.
Polévka z čínského zelí 31.10.
Kapustnice se smetanou 08.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0731s norob)