| Omalovánky | Recepty doma | Rybář | Email šablony | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Domácí účto | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s pivem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Vánoční kapr

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 8393x / 10x
Přidáno/změněno: 10.7.2009
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní
- Maso - Ryby - Sladkovodní - Kapr
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s pivem
- Velikonoční a Vánoční

Inredience:

1 větší kapr
4 lžíce tatarské omáčky
1 lžíce plnotučné hořčice
1 lžíce solamylu
1 lžička pepře
1 lžička drceného kmínu
1 lžička pálivé papriky
1 lžička soli
3 prolisované stroužky česneku
šťáva z poloviny citronu
0,5 dl piva
polohrubá mouka, grilovací koření
olej na smažení



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kapra naporcujeme na podkovy a obalujeme ve směsi.
Zbytek směsi nalijeme na kapra a necháme uležet (stačí
3 hodiny).Pak porce obalíme v polohrubé mouce s grilovacím kořením a smažíme v rozpáleném oleji.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vánoční kapr:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s pivem
Játra na pivě 24.10.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Ohnivá pánev čerta Barnabáše 14.08.
Kapr na pivě od Věry 26.10.
Vepřová kýta plněná po staročesku 25.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Pivní krůta 25.07.
Vyprošťovák ze syrečků 23.06.
Vepřový řízek v pivní omáčce 23.06.
Pivovarský (gulášek) 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0423s norob)