| Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zelné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Valašská kyselica II.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:25
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1320x / 3x
Přidáno/změněno: 15.12.2015
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zelné

Inredience:

500 g kyselého zelí
4 nožky moravských klobásek
100 g slaniny vcelku
200 g větších brambor
300 ml mléka
4 lžíce kysané smetany
1 vejce
6 - 8 lžic hladké mouky
kmín, pepř celý, bobkový list, sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory oloupejte, omyjte, nakrájejte na kostičky a spolu s kmínem uvařte ve vroucí osolené vodě doměkka.
V jiném kastrolu krátce orestujte na kolečka nakrájené klobásy, přidejte zelí i s lákem a povařte. Pokud chcete polévku méně kyselou, zelí lehce operte a místo láku použijte vodu.
Slaninu nakrájejte na kostičky, na pánvi orestujte a zaprašte moukou. Světlou jíšku zalijte studenou vodou, dobře rozmíchejte a zahustěte jí povařené zelí. Přidejte uvařené brambory i s vodou, ochuťte pepřem, solí, bobkovým listem a polévku nechte přejít varem.
V mléce rozmíchejte kysanou smetanu a vejce, vše přimíchejte do polévky a opět nechte provařit.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Valašská kyselica II.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zelné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Francouzská zelňačka 07.12.
Valašská kyselica od Jana 07.12.
Vánoční zelňačka II. 25.07.
Polévka z pekingského zelí 23.06.
Kapustová polévka s vejcem 28.04.
Polévka z čínského zelí 31.10.
Kapustnice se smetanou 08.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0869s norob)