| FormOffice | EET Účtenky | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Email šablony | Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy > Nákypy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Vaječná žemlovka se šunkou a sýrem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:25
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1721x / 3x
Přidáno/změněno: 10.4.2016
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Sladké pokrmy - Nákypy
- Vejce - Teplá příprava

Inredience:

3/4 veky nebo 4 ks žemle nakrájené na plátky
100 g šunky na plátky
100 g ementálu na plátky
25 g másla + vymazání formy
8 ks vajec
4 lžíce pažitky
sůl a mletý pepř dle chuti
20 g strouhaný parmazán (nemusí být)



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Předehřejeme troubu na teplotu 220 až 230 stupňů. Zapékací misku vymažeme máslem a dno vyložíme plátky veky s vrchu potřené máslem. Překrýváme plátky šunky, na šunku rozložíme sýr a na vrch rozložíme zbylé plátky veky. V misce smícháme vejce se solí a pepřem a pažitkou a směs přelijeme přes připravenou žemlovku. Vložíme do rozpálené trouby a pečeme asi 15 - 20 minut. Před dopečením posypeme povrch strouhaným parmazánem a dopečeme až je povrch zlatý a vejce ztuhlá.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Vaječná žemlovka se šunkou a sýrem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Nákypy
Zapékané jablkové nudle 24.10.
Žemlovka s meruňkami a kysanou smetanou 08.07.
Rýžový nákyp s ovocem 31.10.
Rohliky s mákem od mé maminky 25.10.
Rýžový nákyp s višňovým džemem 14.10.
Žemlovka tety Gabky 11.10.
Třešňové Suflé 02.09.
Čokoládový tvarohový nákyp 24.05.
Kakaový nákyp 21.03.
Vaječná žemlovka se šunkou a sýrem 10.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0678s norob)