| Recepty doma | Domácí účto | Email šablony | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | Rybář | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Kořenová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Uzený jazyk v aspiku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2616x / 8x
Přidáno/změněno: 26.9.2018
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Vepřové droby
- Zelenina - Kořenová
- Příprava pokrmů - Předkrmy - Studené

Inredience:

1,5 kg hovězího uzeného jazyku
20 dkg oliv bez pecek
1x mrkev
1x petržel
1/4 celeru
1x větší cibuli
4x stroužek česneku
sůl,celý pepř
nové koření
2 sáčky želatiny
ocet



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Jazyk uvaříme se zeleninou a kořením cca 50 minut,nakrájíme na kostičky smícháme s olivami.
Odlejeme do kastrůlku necelý litr vývaru ,přidáme ocet dle chuti a rozpustíme želatinu dle návodu na sáčku.
po vychladnutí smícháme s jazykem a olivami a nalejeme do sáčku na tlačenku.Dáme do chladu a za cca 3 hodinky můžeme krájet

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzený jazyk v aspiku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kořenová
Mrkvové trojhránky 24.10.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Belgické kuře 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Mrkev na kari 14.08.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Vepřové v mrkvi 25.07.
Česneková pomazánka s mrkví 18.07.
Zelný salát s mrkví 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0476s norob)