| Hromadné emaily | Email šablony | Rybář | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | EET Účtenky | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Uzená rybí pomazánka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 08:00
Počet porcí: 50
Autor:
Zobrazeno/týden: 3041x / 1x
Přidáno/změněno: 19.9.2010
Kategorie: - Maso - Ryby
- Pomazánky

Inredience:

10kg bílé ryby, cejni, plotice ..
sůl
nové koření celé
peř celý
dobrý rostlinný olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Bílou rybu vykucháme, opereme a nasolíme.Necháme ji asi 4 hodiny rozležet.Vyudíme v horké udírně do zlatova.Uzené ryby zbavíme kůže, hlav,ploutevních, ocasních a žeberních kostí, včetně páteře.Svalové kostičky ponecháme.Dvakrát semeleme na masovém strojku, při prvním mletí necháme větší vůli nožíku, podstatná část svalových kostí se zachytne na nožíku.Po pár dávkách nožík vždy vyčistíme.Semleté maso plníme do skleniček,na jejichž dno jsme dali zrnko nového koření a tři zrnka pepře.Máme-li nějaké oblíbené koření, můžeme jej přidat.Já dávám trošku rozdrceného oregana.Zavařujeme jako ostatní masové konzervy.Já je vařím dvakrát po hodině, s odstupem dvou dnů.Mažeme na čerstvý chléb z máslem a posypeme jemně nakrájenou cibulí.Jí to i ti, kdo jinak nevezmou rybu do úst.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Uzená rybí pomazánka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ryby
Filé po čínsku 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Steaky z lososa 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0684s norob)