
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
|
Recept na Utopenci-Vltavíni
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Špekáčky oloupeme a rozkrojíme po délce na půl.
Vodu, ocet a vše ostatní, samozřejmě mimo cibule, svaříme. Do sklenice střídavě klademe poloviny špekáčků a kolečka cibule. Nedáváme je ale do sklenice stylem padni jak padni, ale pěkně nastojato porovnáme. Mezi jednotlivými utopenci se totiž po zalití lákem nevytvoří žádné nežádoucí vzduchové kapsy, které nám během zrání probublávají nahoru, kde se potom láku nedostává! Zalejeme svařeným nálevem, ze kterého jsme vyjmuli bobkový list - klidně i teplým (pokud věříme, že nám neprdne ta sklenice).
Uzavřeme sklenici celofánem, uložíme ji do chladu a za týden jdeme do toho! Nezbouchejte je ale dřív, vyplatí se počkat! Dle mého názoru jsou nejlahodněji zamřelé tak za 10 dnů.
Mám k tomu i 2 obrázky, nevím jak je přidat
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Utopenci-Vltavíni, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/utopenci-vltavini">Recept: Utopenci-Vltavíni</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Utopenci-Vltavíni:

|