| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Domácí účto | Recepty doma | Rybář | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | FormOffice | Email šablony | Hromadné emaily | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Ukrajinský borsč

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 10315x / 10x
Přidáno/změněno: 18.9.2009
Kategorie: - Polévky
- Polévky - Zahuštěné - Masové

Inredience:

300g libového vepřového masa
200g červené řepy
200g polévkové zeleniny
lžíce sterilovaného hrášku
40g oleje
60g cibule
50g bílého zelí
200g brambor
10g cukru
2stroužky česneku
2dl kysané smetany
rajčatový protlak
ocet
sůl
kmín
pepř
bobkový list
hřebíček



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nasekanou cibuli zpěníme na oleji, vložíme maso nakrájené na kostky, krátce osmahneme, zalijeme vodou; přidáme: nakrájenou zeleninu, zelí nakrájené na nudličky, 1 bobkový list, 1 hřebíček, pepř a sůl a vaříme. Když je maso poloměkké přidáme kostičky brambor, prolisovaný česnek, rajčatový protlak a vaříme dokud není maso měkké. Do hotové polévky vložíme oloupanou (dříve zvlášť uvařenou) na proužky nakrájenou červenou řepu (můžeme použít též sterilovanou) a okapaný sterilovaný hrášek. Nakonec dle chuti přikyselíme, přisolíme, přisladíme. Smetanu přidáme do polévky až na talířích.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Ukrajinský borsč:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
Ukrainský boršč
Podľa mňa boršč má byť z hovädzeiho a nie bravčového mäsa. Určite by tam nemal byť hrášok a už v žiadnom prípade nie sterilizovaný. Bol som viac krát v Rusku a aj na Ukrajine a v boršči som nenašiel ani zemiaky. Ale určite by tam malo byť viac kapusty. malo by platiť, koľko mäsa toľko cvikle, toľko kapusty a toľko koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen,zeler). A na záver, keďže tam má byť hovädzie mäso, tak ho treba dusiť na cibuli asi 1 hodinu a nie "krátce osmahnout". Pokiaľ počet hrebíčkov zdvojnásobíte alebo strojnásobíte, tak za dve hodiny budete mať nádhernú vôňu v celom byte a plný hrniec výborného boršču.
Napsal: jaroslav hlaváček dne 18.2.2010 22:19:57


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ukrajinský borsč:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zahuštěné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Bramborová polévka s bryndzou 13.12.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Myslivecká latina - polévka 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1s norob)