| FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Domácí účto | Rybář | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Pletení | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Ukrajinský borčš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 3260x / 3x
Přidáno/změněno: 4.4.2016
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zeleninové
- Zelenina
- Speciality

Inredience:

500g hovězího (nebo vepřového) masa
1 malá kost do polévky
300g červené řepy
300g brambor
2 menší mrkve
400g čerstvého zelí
2 střední cibule
2 velké lžíce škvařeného sádla
100g rajčatového protlaku
200g smetany
bobkový list
sladká paprika
petržel
kopr
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme 3-mi litry vody a vaříme 50-60 minut (pokud je hovězí maso) nebo 30-40 minut (pokud je to vepřové)
Přidáme celé očištěné řepy, jednu nadrobno nakrájenou cibuli a vaříme na slabém ohni 20 minut.
Přidáme na kousky nakrájené brambory
Zvlášť si na pánvičce nebo v kastrůlku připravíme zásmažku. Na ni si nachystáme nakrájenou mrkev a dáme ji na rozpuštěné sádlo (pokud je borčš z vepřového) nebo na rozpálený olej (pokud je z hovězího). Smažíme 3 minuty. Potom mrkev vybereme lžičkou a dáme do boršče. Nadrobno nakrájenou cibuli smažíme na tom samém oleji nebo sádle dočervena. Dále přidáme protlak a 2-3 minuty neustále mícháme.
Připravenou zásmažku přidáme do boršče spolu s nastrouhaným zelím, bobkovým listem a sladkou paprikou. Všechno vaříme ještě přibližně 10 minut na slabém ohni.
Nakonec vytáhneme řepu, nastrouháme na hrubém struhadle a vrátíme do boršče.

K boršči na stůl servírujeme kysanou smetanu a nadrobno nakrájený kopr nebo petržel, které se přidávají podle chuti.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ukrajinský borčš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zahuštěné
Kudlovská zelňačka 18.10.
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Vánoční slovenská zelňačka 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Špenátová polévka II. 14.08.
Aldova bramboračka 14.08.
Čočková novoroční polévka 14.08.
Bramborová polévka s bryndzou 13.12.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Myslivecká latina - polévka 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0644s norob)