| Pletení | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | Domácí účto | Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Rybář | Počítej Kalorie | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Zeleninové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Ukrajinský borčš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 3262x / 5x
Přidáno/změněno: 4.4.2016
Kategorie: - Polévky - Zahuštěné - Zeleninové
- Zelenina
- Speciality

Inredience:

500g hovězího (nebo vepřového) masa
1 malá kost do polévky
300g červené řepy
300g brambor
2 menší mrkve
400g čerstvého zelí
2 střední cibule
2 velké lžíce škvařeného sádla
100g rajčatového protlaku
200g smetany
bobkový list
sladká paprika
petržel
kopr
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso omyjeme, dáme do hrnce, zalijeme 3-mi litry vody a vaříme 50-60 minut (pokud je hovězí maso) nebo 30-40 minut (pokud je to vepřové)
Přidáme celé očištěné řepy, jednu nadrobno nakrájenou cibuli a vaříme na slabém ohni 20 minut.
Přidáme na kousky nakrájené brambory
Zvlášť si na pánvičce nebo v kastrůlku připravíme zásmažku. Na ni si nachystáme nakrájenou mrkev a dáme ji na rozpuštěné sádlo (pokud je borčš z vepřového) nebo na rozpálený olej (pokud je z hovězího). Smažíme 3 minuty. Potom mrkev vybereme lžičkou a dáme do boršče. Nadrobno nakrájenou cibuli smažíme na tom samém oleji nebo sádle dočervena. Dále přidáme protlak a 2-3 minuty neustále mícháme.
Připravenou zásmažku přidáme do boršče spolu s nastrouhaným zelím, bobkovým listem a sladkou paprikou. Všechno vaříme ještě přibližně 10 minut na slabém ohni.
Nakonec vytáhneme řepu, nastrouháme na hrubém struhadle a vrátíme do boršče.

K boršči na stůl servírujeme kysanou smetanu a nadrobno nakrájený kopr nebo petržel, které se přidávají podle chuti.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ukrajinský borčš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zeleninové
Fazolová polévka na kyselo II. 18.10.
Špenátová polévka II. 14.08.
Jednoduchý rychlý boršč 13.12.
Pikantní rajčatová polévka 25.07.
Květáková polévka s mrkví 18.07.
Krémová cibulačka 25.07.
Fazolová polévka s noky 23.06.
Fazolová polévka s párkem 23.06.
Cibulová polévka se sýrem od Jany 09.06.
Stařenčina jarní polévka 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0752s norob)