         
 
  
     | 
    
    Recept na Tvarůžky naložené v pivu
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Dlouhodobým výzkumem jsem si osvojil tento postup: tvarůžky nakrájím na kostičky 1x0,5x0,5 cm vložím do sklenice s uzávěrem a zaliji pivem. Používám co nesladší pivo a rozhodně 10° (i když piju jen "dvanáctku"), jinak je výsledek příliš hořký. Stejně tak jsem přestal používat kmín (v kombinaci s pivem posouvá opět pokrm chuťově do nežádoucích poloh). Stejně tak cibule - tu si kladu až na hotové tvarůžky na chlébu. Sýrečky musí být "zdravé" - nesmí být uvnitř tvarohovité. Takto uchystané tvarůžky nechám několik hodin při pokojové teplotě dojít do stavu, který připomíná "tání ledu". Chci-li proces zrání zpomalit, dám sklenici do chladničky. Čerstvý chléb bohatě namažu máslem (nikoliv nějakou nahrážkou), pokladu uzrálými tvarůžky, posypu (hodně) lahůdkovou mletou paprikou a sladkou cibulí (šalotka, holandská, španělská...). K tomu se hodí samozřejmě pivo, ale skvělé je i mléko nebo teplý černý čaj.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tvarůžky naložené v pivu, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/tvaruzky-nalozene-v-pivu">Recept: Tvarůžky naložené v pivu</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tvarůžky naložené v pivu:
     
   
   
        
  
                 
            
     |