 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Tvarohový krémovník
|
|
 |
| |
Postup přípravy:1. Na vál dáme mouku, cukr, kypřicí prášek, nastrouháme Heru, přidáme vejce a žloutky a ručně zaděláme těsto. Těsto dáme na asi 30 minut do lednice.
2. Těsto vyválíme na pomoučněném vále na výšku asi 3-4 cm. Plech s vysokým okrajem vymažeme a vysypeme moukou a do takto připraveného plechu přeneseme těsto. Těsto vypracujeme rukou rovnoměrně po celé ploše plechu až do rohů, tak aby výška těsta byla asi 2 cm.
3. Náplň: všechny suroviny dáme do velké mísy a rozmícháme ruční metličkou nebo elektrickým šlehačem na nejnižším stupni otáček. Náplň nalijeme na těsto a moučník dáme předpéct při teplotě cca 180 °C po dobu 40-45 minut.
4. Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Sníh natřeme na předpečený moučník, pomocí vidličky v něm uděláme vlnovku a moučník znovu pečeme asi 10 minut při teplotě 160°C.
5. Krémovník necháme po upečení vychladnout. Servírujeme nakrájený na kostky.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Tvarohový krémovník, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/tvarohovy-kremovnik">Recept: Tvarohový krémovník</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Tvarohový krémovník:

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Tvaroh
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|