|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Švestková omáčka k masu
|
|
|
| |
Postup přípravy:5 lžic švestkových povidel rozmícháme ve půl litru vody, přidáme špetku soli, 2 balení skořicového cukru, možno přikořenit citronovou kůrou. Po rozvaření povidel zahustíme 3 lžícemi maizeny, neb jiným zahušťovadlem /doporučuji "Hotovou jíšku",která zaručeně neudělá hrudky/, povaříme 15 min, přičemž omáčku mícháme, a je hotovo. Mezitím uvaříme bramborové knedlíky a uzenou krkovičku
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Švestková omáčka k masu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/svestkova-omacka-k-masu">Recept: Švestková omáčka k masu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Švestková omáčka k masu:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Švestky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|