| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | Domácí účto | Počítej Kalorie | Rybář | EET Účtenky | Email šablony | Omalovánky | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Mořské Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Steak z lososa s jemnou kaparovou omáčkou, zelenin

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 8
Autor:
Zobrazeno/týden: 2923x / 6x
Přidáno/změněno: 23.8.2010
Kategorie: - Maso - Ryby - Mořské

Inredience:

lososový steak 2000 g
sůl 30 g
olej stolní 200 g
Holandská omáčka :
máslo 250 g
žloutek 6 ks
citronová šťáva 200 g
sůl 10 g
pepř černý 1 g
vývar z hovězích kostí 250 g
kapari 50 g
víno bílé 250 g
Soufflé :
mouka hladká 200 g
máslo 200 g
mléko 500 g
zelenina kořenová 500 g
vejce 5 ks
sůl 2 g
muškátový květ 2 g
brambory 2400 g
máslo 100 g
petrželka - nať 100 g



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Řez čerstvého lososa (na 150 g v jednom kuse na 200 g ve dvou
kusech), osolíme a opečeme na plátu. Omáčku připravíme ze
základní holandské omáčky s přidáním kapari a ostatních
ingrediencí. Soufflé připravíme z vyšlehaných bílků v pevný sníh,
který vmícháme do vychladlé jíšky smíchané s uvařenou a dobře
vychladlou zeleninou ochucenou muškátovým květem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Steak z lososa s jemnou kaparovou omáčkou, zelenin:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mořské
Filé po čínsku 18.10.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Jedinečné filé 04.10.
Filety mořského vlka s olivami a sušenými rajčaty, 25.07.
Dušené rybí filé v hořčičné omáčce 18.07.
Těstoviny s tuňákem II. 15.12.
Sumeček žraločí se sezamem 15.12.
Kuskus s tuňákem a se špenátem 25.07.
Treska Brillat de savarin 25.07.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1582s norob)