| 
 
  | 
    |  | Kategorie receptů |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Recepty na email |  |  
    |  |  
 
 
 
  | 
    |  | Doporučujeme |  |  
    | 
 |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    | 
 |  
 | 
  |  |  
    |  
 
         
         | FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze
  více informací >> | Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy
  více informací >> |  
 | 
  
    |  | Recept na Staročeské vepřové bochánky |  |  |  |  | 
 Postup přípravy:
 V silnějších vepřových kotletách uděláme kapsu. Nakrájíme kysané zelí najemno. Nastrouháme oloupaná a jádřince zbavená jablka, část šťávy z jablek vymačkáme do misky. Do šťávy rozmícháme med a utřený česnek. Kapsu naplníme zelím s promíchanými jablky a na kostičky nakrájenou houskou.  Uzavřeme ji jehlou, podlít vodou a dáme do trouby péci. Při pečení potíráme maso připravenou šťávou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.Dobrou chuť.
 
 
  |  | Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Staročeské vepřové bochánky, zkopírujte si následující kód: |  |  
  |  | | <a href="http://www.varimerecepty.cz/staroceske-veprove-bochanky">Recept: Staročeské vepřové bochánky</a> | 
 |  |  
  |  |  |  | 
 
  Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Staročeské vepřové bochánky:
 
 
  
 |  
 | 
  | 
    |  | Nové-upravené recepty |  |  |  
    | Zapečené a pečené pokrmy |  
 
  | 
    |  | Reklama |  |  
    |  |  
 
  | 
    |  | Ostaní |  |  
    |  |  
 |