| Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Omalovánky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Pletení | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vnitřnosti > Vepřové droby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Srnčí paštika

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 10
Autor:
Zobrazeno/týden: 6506x / 9x
Přidáno/změněno: 13.11.2013
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Srnec
- Maso - Vnitřnosti - Vepřové droby
- Pomazánky - Masové

Inredience:

300 g srnčí kýty s kostí
100 g cibule
50 g másla
16 g soli
50 g červeného vína
300 g vepřového bůčku
100 g vepřových jater
40 g vejce
30 g hladké mouky
10 g sušeného mléka
150 g slaniny
25 g oleje na vymazání tvořítek
bobkový list
celý pepř
celé nové koření
mleté nové koření
mletý pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Srnčí kýtu vykostíme, maso opereme, rozkrájíme na malé kousky a vložíme na drobně krájenou cibuli, slabě osmaženou na másle. K masu přidáme trochu soli, koření a za stálého míchání podusíme ve vlastní šťávě asi 15 až 20 minut. Před koncem dušení přidáme víno. Vepřový bůček zbavený kostí a kůže prosolíme a necháme v chladu 24 hodin odležet. Očištěná a odblaněná vepřová játra umeleme na jemno, přidáme mleté koření, vejce, prosátou mouku a za postupného přilévání sušeného mléka rozpuštěného ve vodě, šleháme. K vyšlehaným játrům přidáme podušené a jemně umleté srnčí maso i s vlastní šťávou a hrubě umleté nasolené vepřové maso a znovu vše dobře promícháme. Zcela nakonec přimícháme na drobné kostičky nakrájenou slaninu. Vymíchanou směsí plníme olejem vymaštěná paštiková tvořítka, dobře uzavřeme a paštiku táhneme v 80°C asi jednu a půl hodiny. Paštiku po vychladnutí vyklopíme a zabalíme do alobalu.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srnčí paštika:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vepřové droby
Vepřové ledvinky na smetaně 26.10.
Polévka z vepřového jazyka 23.01.
Uzený jazyk v aspiku 26.09.
Zabijačkový guláš III. 05.09.
Restované ledvinky na červeném víně 24.10.
Koleno na pivě se šťouchanými brambory 11.10.
Domácí tlačenka 16.08.
Uzený vepřový jazyk v omáčce 04.07.
Ledvinky jako minutka 21.11.
Vepřové koleno na bramborech 03.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0825s norob)