| Email šablony | FormOffice | Rybář | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Pletení | EET Účtenky | Recepty doma | Formuláře na PC | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Srnec Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Srnčí na brusinkách

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1692x / 2x
Přidáno/změněno: 27.7.2015
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Srnec
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

500 g srnčie mäso ( stehno alebo chrbát ) vykostené
40 gv slaniny
60 - 100 g masla
1 cibuľa ( nakrájaná na kolečka )
štipka soli a pepru
2 lyžice hladké múky na zaprášenie
mäsový vývar na podliatie ( 0,25 l )
2 lyžice brusnicového kompótu
1 citrón nakrájaný na kolečka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Umyté a odblanené mäso prešpikujeme 1/2 slaniny nakrájanou na rezance. Osolíme, opepríme a zaprašíme mukou.V pekáči opečieme zvyšok slaniny nakrájanú na rezance, pridáme maslo,cibuľu a slabo opečieme, vložíme mäso a po všetkých stranách opečieme.Tak mäso podlejeme vývarom a pečieme v rúre do mäkka asi 2 hodiny.Behom pečenia polievame šťavou a podľa potreby dolievame vodu.Mäkké mäso vybereme, nakrájame na plátky, urovnáme na tanier polejeme šťavou ozdobíme brusnicovým kompótom, citrónom a podávame s opečenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Srnčí na brusinkách:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Srnec
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.
Svíčková omáčka ze srnčího 12.09.
Paštika srnec 08.08.
Lovecký špíz ze srnčí kýty 25.09.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Smažené srnčí řízky 20.07.
Dančí na víně 16.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0518s norob)