| Domácí účto | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Omalovánky | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Recepty doma | Email šablony | Pletení | Rybář | Počítej Kalorie | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Bezmasé pokrmy > Vegetariánká kuchyně Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Sójový guláš II.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 3
Autor:
Zobrazeno/týden: 2612x / 3x
Přidáno/změněno: 2.12.2014
Kategorie: - Sója - Sójové maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Bezmasé pokrmy - Vegetariánká kuchyně

Inredience:

100 g sójových kousků
5 dl vody
1 čl zvýrazňovače chuti
2 pl oleje
1 cibule
1 dl kečupu
1 pl sójové omáčky
1 pl hladké mouky
mleté černé koření
mletá červená paprika
majoránka
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Příprava masa:
Čím déle se sójové maso vaří, tím je stravitelnější. Vařte proto ve větším množ-ství vody (mírně solené) alespoň 30 minut. Poté maso vložte do cední-ku a nechte odkapat, eventuelně nadbytečnou vodu vymačkejte. Tuto vodu dále nepoužívejte!

Popis receptu:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme povařené sójové kostky, kečup, sójovou omáčku, sůl a dusíme. Před koncem dušení zahustíme moukou, opaprikujeme přidáme majoránku a ještě krátce povaříme. Toto je základ, do kterého můžeme přidávat ostatní zeleninu – brambory, papriku, rajčata atd.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Sójový guláš II.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Vegetariánká kuchyně
Zdravý desert tousty s cottage sýrem 10.11.
Pudingová pohanková kaše 25.07.
Šmakoun na zelenině 08.07.
Sójové rizoto se sýrem 24.11.
Pšenový pohár s borůvkovým želé 23.01.
Kuskus Casablanca 28.12.
Pečivo Kalkýš 15.12.
Utopenci z vloček 06.11.
Ovesný pitelka 14.10.
Drožďová polévka se špaldou 14.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0922s norob)