| Počítej Kalorie | Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky | Rybář | Omalovánky | Formuláře na PC | Pletení | FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Srnec Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Smažené srnčí řízky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2040x / 4x
Přidáno/změněno: 20.7.2015
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Srnec
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Řízky

Inredience:

400 g mladého srnčieho mäsa zo stehna
soľ
mleté čierne korenie
1 strúčik cesnaku
hladká múka
2 vajcia
2 lyžice mlieka
strúhanka
tuk na vyprážanie
polovica citrona



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Dobre odležané mäso odblaníme,umyjeme,osušíme a pokrájame na rezne,ktoré naklepeme,osolíme,okoreníme mletým čiernym korením a potrieme rozotretým cesnakom.Pripravené rezne obalíme múkou,vajcami rozšlahanými s mlikom,strúhankov a pomaly vy pražíme v rozohriatom tuku z obidvoch strán.Hotové rezne pokvapkáme citronovou šťavou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Smažené srnčí řízky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Srnec
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.
Svíčková omáčka ze srnčího 12.09.
Paštika srnec 08.08.
Lovecký špíz ze srnčí kýty 25.09.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Srnčí na brusinkách 27.07.
Smažené srnčí řízky 20.07.
Dančí na víně 16.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0741s norob)