| Snadné hubnutí | FormOffice | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | Email šablony | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Kořenová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Silvestrovský ovar

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3325x / 2x
Přidáno/změněno: 11.3.2015
Kategorie: - Maso - Vepřové maso
- Zelenina - Kořenová
- Příprava pokrmů - Večeře - Teplá

Inredience:

0,5 kg vepřová kýta
0,5 kg vepřová plec
4 ks vepřový jazyk
1 ks cibule
0,3 kg celer
0,15 kg mrkev
4 kul. černý pepř celý
2 kul. nové koření celé
2 str. česnek
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso i jazyky pečlivě opláchneme v teplé vodě a očistíme. Po očištění vložíme spolu s kořením a solí do vroucí vody a vaříme na mírném ohni.
Po 30 min přidáme očištěnou a nahrubo nakrájenou zeleninu. Vaříme do změknutí masa.
Měkké maso vyjmeme z vývaru, nakrájíme na plátky a podáváme se strouhaným křenem a hořčicí.
Vývar můžeme uložit k dalšímu použití na polévku a pod.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Silvestrovský ovar:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kořenová
Mrkvové trojhránky 24.10.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Belgické kuře 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Mrkev na kari 14.08.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Vepřové v mrkvi 25.07.
Česneková pomazánka s mrkví 18.07.
Zelný salát s mrkví 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0431s norob)