| Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Email šablony | Rybář | DWN.cz | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Vepřové maso > Prorostlé (bůček, plecko, krkovička) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Segedínský guláš II.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 925x / 1x
Přidáno/změněno: 15.12.2019
Kategorie: - Maso - Vepřové maso - Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

400 g vepřového ramínka, plecka nebo libovější­ho bůčku (výborný je i z kotlet),
40 g tuku (nejraději sádlo),
80 g cibule,
2-4 lžičky sladké papriky,
necelá lžička kmínu,
lžička soli,
400 g sudového kyselého zelí,
1/4 l šlehačky,nebo nakyslé smetany,
30 g hladké mouky,
případne trochu cukru, kdyby nám omáčka připadala příliš kyselá.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso vykostíme a pokrájíme na větší kostky. Na rozpálený tuk vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme - asi 10 minut, přidáme maso, popapri­kujeme, pokmínujeme a maso zvolna dusíme za častého míchání ve vlastní šťávě. Když šťáva téměř zmizí, podlijeme maso horkou vodou a dusíme do poloměkka zhruba půl hodiny. Potom přidáme na menší kousky nakrájené zelí, posolíme a dusíme doměkka (znovu tak půl hodiny).
Ve smetaně či šlehačce rozmícháme vidličkou mouku, vlijeme do gulá­še, ochutnáme a dochutíme, případně přidáme cukr, necháme chvíli převařit (stačí 5-6 minut) a podáváme. V papiňáku je celé vaření podstatně jednodušší. Přímo v něm na tuku osmažíme cibulku, potom os­mažíme maso po všech stranách, přidáme papriku, kmín, sůl, podlijeme vřelou vodou, dáme zelí a ne­cháme dělat zhruba 40 minut. Nalijeme šlehačku s moukou, necháme asi 6 minut převařit a podává­me. Podotýkám, že šlehačka či smetana není nutná.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Segedínský guláš II.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Prorostlé (bůček, plecko, krkovička)
Bůček ve skle - pomazánka 18.10.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Hustopečský kotouč 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Vepřové po kanadsku 10.11.
Maďarský kotlík 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Vepřové válečky 14.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0716s norob)