| Rybář | Zbrojní průkaz | FormOffice | Počítej Kalorie | Omalovánky | Pletení | Formuláře na PC | DWN.cz | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Steak Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Rychlý steak z hovězího

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:10
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1602x / 1x
Přidáno/změněno: 21.2.2015
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Steak
- Speciality - Minutky

Inredience:

4 plátky hovězího masa
sůl
pepř
máslo



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Asi 1 cm tlusté plátky hovězího masa naklepeme jako na řízek (není vhodné použít ještě zmrzlé maso). Osolíme a opepříme a dáme na suchou rozpálenou, nejlépe litinovou pánev orestovat maso. Nepoužíváme žádný tuk nebo olej! Počítáme do dvaceti a maso obrátíme, opět počítáme do dvaceti.
Maso je krásně měkké,
Na talíři na něj můžeme ještě položit kousíček másla aby nebylo tak suché.

Přílohy:
Hranolky
opečené brambory

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rychlý steak z hovězího:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Steak
Karkulka z vepřového 14.08.
Steaky z lososa 14.08.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Pštrosí steak 25.07.
Kuřecí steaky na olivách 23.06.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.
Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou 31.10.
Vepřové filety po čínsku v ananasové omáčce 25.10.
Svíčkové řezy bylinkové 11.10.
Steak flambovaný od Maria 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.1922s norob)