| Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář | Formuláře na PC | EET Účtenky | Recepty doma | FormOffice | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Omalovánky | Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře ZDARMA | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Uzeniny > Špekáčky, párky Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Rychlé špízy

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1475x / 1x
Přidáno/změněno: 21.10.2014
Kategorie: - Maso - Uzeniny - Špekáčky, párky
- Tepelně úpravená jídla - Špízy
- Houby - Houby míchané

Inredience:

Libová klobása
(jakákoliv)tučný špekáček nebo opékáček
cibule normální
cibule červená
špek (vyšší)
paprika zelená
houby čerstvé
(v nouzi mohou být i sušené ale před tím namočené a jemně přelité vařící vodou nebo houby mražené



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vše nakrájíme ,dáme do mísy (mimo hub) .Posolíme přidáme sladkou papriku,trochu grilovacího nebo jiného pikantního koření ,nejraději přidávám "Gurmána ",který lze koupit pouze v prodejnách Plusu .Všechno koření je ale na Vaší fantazii o chuti .prostříkneme olejem a necháme aspoň dvě hodiny v lednici odstát .lépe pokud máme čas tak déle.Potom napícháme na jehli,houby ale zásadně mezi
dva plátky špeku aby nebyli vysušené a dáme na gril , a možná i lepší je tepelná úprava v pekáči ,protože vše zůstane štavnatější díky tomu že se to peče ve vlastní šťávě.To záleží na Vás pro co se rozhodnete.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rychlé špízy:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Špekáčky, párky
Špekáčky na vínu 10.11.
Plzeňská růže 24.10.
Dračí mls 13.12.
Plněné párky 08.07.
Domácí klobása 24.11.
Růžičková kapusta s klobásou Chorizo 23.01.
Špekáček v alobalu 28.12.
Kuřecí závitky s párkem 23.06.
Bramborová šlichta 09.06.
Jehněčí špíz 07.02.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0694s norob)