| Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Email šablony | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Ovoce > Povidla, marmelády, džemy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Rybíz ala brusinky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 5295x / 4x
Přidáno/změněno: 19.1.2015
Kategorie: - Ovoce - Povidla, marmelády, džemy
- Ovoce - Rybíz

Inredience:

1 kg odstopkovaného červeného rybízu
60 dkg cukru
5 celých hřebíčků
několik kousků celé skořice
několik kousků sušené citronové kůry



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vše opatrně smícháme tak, abychom rybíz nepomačkali a necháme 12 hodin uležet. Potom vaříme asi 20 minut bez míchání nebo mícháme opatrně, aby se rybíz nerozvařil. Hned po odstavení plníme za horka do malých sklenic a zavíčkujeme (nesterilujeme a koření nevybíráme). Podáváme ke svíčkové a k omáčkám podobně jako brusinky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybíz ala brusinky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Povidla, marmelády, džemy
Povidlová omáčka s rumem 04.07.
Falešná borůvková marmeláda 04.03.
Rybíz ala brusinky 19.01.
JaHruBa - marmeláda 11.01.
Dýňová marmeláda 09.01.
Švestková povidla 07.01.
Cibulová marmeláda 30.12.
Banánová marmeláda 27.12.
Rebarborový džem s banány 25.11.
Povidla 22.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0522s norob)