| Snadné hubnutí | Rybář | EET Účtenky | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Pletení | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Kořenová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Rybí salát z kapra

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí: 9
Autor:
Zobrazeno/týden: 5257x / 6x
Přidáno/změněno: 3.1.2015
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Kapr
- Saláty - Kuřecí, masové
- Zelenina - Kořenová
- Zelenina - Luštěniny - Fazole

Inredience:

kapr
sůl
ocet
zelenina pod svíčkovou
sterilované fazole
4 lístky rozdrobeného bobkového listu
4 kuličky nového koření
8 kuliček pepře
podle chuti feferonky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kapra zbavíme kůže, podkovovitě naporcujeme, nasolíme a necháme 3 dny v chladu odležet. Za tři dny řádně propereme a vykostíme. Na dva díly vody dáme jeden díl octa a necháme vykoštěné porce 2 dny odležet. Potom propereme a nakrájíme na kostky.
Na množství masa dáme 1/3 nakrájené cibule, převařenou zeleninu pod svíčkovou a sterilované fazole bez nálevu. Přidáme koření (na jednoho středního kapra) asi:

4 lístky rozdrobeného bobkového listu
4 kuličky nového koření
8 kuliček pepře
podle chuti feferonky

Zalejeme kvalitním olejem, zamícháme a necháme 7 dnů v chladu odležet, vhodné je ve skle.


Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí salát z kapra:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kořenová
Mrkvové trojhránky 24.10.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Belgické kuře 24.10.
Vepřová panenka v kabátku 24.10.
Mrkev na kari 14.08.
Výborná rajská omáčka II. 25.07.
Vepřové v mrkvi 25.07.
Česneková pomazánka s mrkví 18.07.
Zelný salát s mrkví 18.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0898s norob)