         
 
  
     | 
    
    Recept na Rybí karbenátky v kyselém nálevu
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Rybacie filé dvakrát zomelieme, bôčik sa najprv uvarí a potom 
pomelie.Všetko spolu zmiešame, spolu s namáčanou v mlieku a 
vymačkanou žemľou, vajcom, cibuľou a korením a urobíme malé guľky 
veľkosti vajca a vypražíme na oleji. Potom do 4 litrového pohára 
naspodok uložíme na kolieska nakrájanú cibuľu, na to vrstvu 
usmažených fašírok a zasa cibuľu a postup opkakujeme. Potom fašírky 
v pohári zalejeme vychladnutým nálevom. Po 4 - 6 dňoch konzumujeme. 
Odkladáme na chladné tmavé miesto.  
Nálev:  
1l vody, 2KL soli, 2dl octu, 
100g cukru, 10 zrniek čierneho korenia, 5 zrniek nového, 2 bobkové 
listy, 1KL koriandru, 1/2KL estragónu, trochu bazalky, 1PL horčičného 
semena. Všetko premiešame a povaríme 5 min. Dáme vychladiť. 
 
 
 
    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Rybí karbenátky v kyselém nálevu, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/rybi-karbenatky-v-kyselem-nalevu">Recept: Rybí karbenátky v kyselém nálevu</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí karbenátky v kyselém nálevu:
     
   
   
        
  
                 
            
     |