| Pletení | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | DWN.cz | Email šablony | EET Účtenky | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Rybí filé po italsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2376x / 4x
Přidáno/změněno: 28.1.2013
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Pečené maso
- Maso - Ryby - Mořské - Rybí filé

Inredience:

rybí filé mrazene 800g ( celé filety, ne lisované)
máslo 125g
kadeřavá petržel - velký svazek
česnek nakrájený na plátky celá palička
citron
případně trocha bílého vína
sůl,pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na pekáč naklademe tenké plátky másla, navrstvime filé, bohatě plátky česneku, osolíme, opepříme, lehce zakápneme citronem a posypeme několika hrstmi nasekané petrželky a navrch poklademe tenkými plátky másla. Tyto vrstvy opakujeme až do vyčerpání surovin. Pečeme v předehřáté horkovzdušné troubě na cca 180°C. Pravidelně kontrolujeme, aby se nám petrželka nezačala připékat, můžeme podlít malou sklenkou bíleho vína a klidně i trochou vody až je filé upečené.
Podáváme s vařeným braborem a poléváme vypečenou šťávou.

Poznámka: Takto lze připravovat celé vykuchané ryby, plníme jím břicha stejně jako klademe směs na filé.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí filé po italsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Ryby
Filé po čínsku 18.10.
Plněný pangas 10.11.
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Mrkvové placičky s pangasiusem 24.10.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Steaky z lososa 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0657s norob)