| Formuláře na PC | Hromadné emaily | FormOffice | Pletení | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Polévky > Zahuštěné > Rybí Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Rybí boršč

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 3561x / 4x
Přidáno/změněno: 21.12.2013
Kategorie: - Maso - Ryby
- Polévky - Zahuštěné - Rybí

Inredience:

500 g masa z větší ryby
250 g červené řepy
30 g rajčatového protlaku
20 ml octa, cukr, sůl
50 g mrkve
50 g petržele
100 g cibule
1 paprika
400 g zelí
100 g brambor
3 rajčata
50 g másla
20 g hladké mouky
2 stroučky česneku, mletý pepř, petrželka
voda na zalití ryby
500 ml smetany



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Z rybího masa si připravíme vývar. Do kastrolu dáme na nudličky nastrouhanou červenou řepu, rajčatový protlak, lžíci cukru, ocet sůl a necháme povařit. Mrkev, petržel, cibuli a papriku nakrájíme na proužky, lehce osmažíme na másle a přidáme do rybího vývaru. Zelí nakrájíme na proužky, brambory na kostky, také přidáme do vývaru a necháme asi 20 minut vařit. Nakonec do vývaru přidáme vařenou červenou řepu, nakrájená rajčata a zahustíme jíškou. Povaříme, dochutíme česnekem, pepřem a necháme 15 minut stát. Boršč na talířích doplníme smetanou a posypeme
petrželkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Rybí boršč:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Rybí
Kapří polévka bramborová 25.10.
Rybí polévka z kapra II. 11.10.
Krémová polévka z kapra 15.10.
Krabí polévka krémová 22.08.
Rybí polévka s paprikou a rajčaty 08.06.
Rybí polévka z kapra (halászlé) 23.05.
Bujabeza 11.05.
Špenátová polévka s uzeným lososem a vejcem 01.05.
Halaszle 29.09.
Rybí polévka babičky z Prachatic 29.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0714s norob)