| Zbrojní průkaz | Email šablony | Snadné hubnutí | Omalovánky | Recepty doma | Rybář | Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | FormOffice | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Listová Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Růžové kuřátko

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 1349x / 2x
Přidáno/změněno: 11.9.2016
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Listová - Kysané zelí

Inredience:

5 kuřecích špalíčků
1-2 kg brambor (dle velikosti zapékací mísy nebo pekáče)
1 sklenice (720ml) červeného sterilovaného zelí
1 smetana 30% (250ml)
grilovací koření
sůl
kmín
asi 2cm silný plátek másla na vymazání pekáče



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Oloupané brambory si na elektrickém kráječi nakrájíme na asi 2-4 mm silné plátky. Pekáč si vymažeme máslem a brambory do něj vrstvíme (mám vždycky asi 4-5 vrstev brambor). Každou vrstvu brambor osolíme a lehce zasypeme kmínem. Na brambory rozprostřeme zcezené červené zelí. Kuřecí špalíčky osolíme a posypeme grilovacím kořením (používám koření od Avokáda - Kuře grill), položíme na zelí a zalijeme celou smetanou. Přikryjeme pokličkou nebo alobalem a dáme zapéct do předehřáté trouby na 200°C asi na hodinku. Po hodině pečení pokličku sundáme a špalíčky necháme dozlátnout. A je hotovo!

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Růžové kuřátko:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Listová
Zelný bramborák 18.10.
Masová směs na tousty 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Zelňačka obědová 10.11.
Koleno na zelí 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Špenátové karbenátky 24.10.
Obědový pekáč 24.10.
Dušená kapusta se salámem 24.10.
Koložvárské zelí trochu jinak 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0775s norob)