| Omalovánky | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Recepty doma | FormOffice | Rybář | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Domácí účto | Email šablony | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zmrzliny > Smetanové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Ruská zmrzlina III.

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2978x / 3x
Přidáno/změněno: 14.10.2014
Kategorie: - Zmrzliny - Smetanové

Inredience:

2 šlehačky v prášku
2 vanilkové cukry
4 lžíce práškového cukru
4 vajíčka
čisté oplatky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vanilkový cukr,práškový cukr,vajíčka-spolu rozšleháme.
Šlehačku vyšlehame do hustého krému.
To vše společně vyšleháme.
Na spodek formy dáme čisté oplatky a nalijeme vyšlehaný krém.
Na vrch krému dame čisté oplatky... nakonec dame do mrazáku zmrazit

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Ruská zmrzlina III.:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Smetanové
Dort nanukový 23.06.
Jahodová zmrzlina 07.02.
Jogurtová zmrzlina jahodová 15.10.
Zmrzlina jogurtová 04.07.
Zmrzlina Pana Jana 27.06.
Banánová zmrzlina 24.05.
Jogurto - smetanová zmrzlina 21.09.
Domácí nanuk Míša 15.07.
Zmrzka Sibiřka 19.10.
Nanukové řezy „Míša“ 22.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1899s norob)