2 rohlíky(mohou být včerejší, lépe se s nimi pracuje)
1 slepičí vejce "M"
3 špetky soli
2 špetky sladké mleté papriky
1 polévková lžíce vepřového sádla
1 díl Apettito (50g)
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
V hlubokém talíři rozšlehej vejce,do kterého přidáš 3 kávové lžičky vody (bublinky je při pečení načechrají), osolené a posypané paprikou (lepší vzhled).
Každý rohlík rozkroj podélně a příčně (na 4 díly).
Jednotlivé díly vlož krátce do našlehaného vejce z obou stran a ihned je vkládej do předehřátého sádla na pánvi. Opeč po obou stranách (lepší je nejdříve rovnou čast, potom zaoblenou a pokud zbylo trochu vejce, nalej na opečenou rovnou část rohlíku a ještě jenou pěkně opeč). Ještě teplé natři Apettitem a podávej s ovocným čajem.