 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Restovaný losos s opečeným brambůrkem a omáčkou
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Povaříme ji v hrnci spolu s bobkovým listem, kuličkami pepře, 1/2 lžičky soli a 250 ml vody. Rybu omyjeme a vložíme do tohoto láku táhnout.
Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka, slaninu a okurku na kousky. Na másle necháme zesklovatět slaninu. Přidáme brambory a opečeme je dokřupava.
Rybu vyjmeme z láku, necháme okapat a nakrájíme ji na kousky. Přidáme k bramborám a orestujeme.
Smetanu smícháme s hořčicí, přidáme okurku, krátce vše povaříme a pak omáčkou přelijeme rybu.
Podáváme s bramborem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Restovaný losos s opečeným brambůrkem a omáčkou, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/restovany-losos-s-opecenym-bramburkem-a-omackou">Recept: Restovaný losos s opečeným brambůrkem a omáčkou</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Restovaný losos s opečeným brambůrkem a omáčkou:

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Losos
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|