| Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | FormOffice | Rybář | Recepty doma | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | EET Účtenky | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pečené maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Pstruh na másle a kmínu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3020x / 3x
Přidáno/změněno: 25.6.2015
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Pstruh
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

4 pstruzi
2 lžíce octa
sůl
kmín
hladká mouka
citrón
máslo
petrželová nať



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Pstruhy opatrně vykucháme, hlavu i ocas ponecháme. Ryby omyjeme, osušíme, polijeme s obou stran octem, osolíme a necháme asi 10 min. proležet. Pak pstruhy okmínujeme, obalíme v hladké mouce a pečeme v dobře vyhřáté troubě na části rozpuštěného másla. Při obracení použijeme širší lopatky, abychom pstruhy nepoškodili. Upečené pstruhy podáváme s vařenými brambory, na každou porci pstruha položíme 2 plátky citrónu a plátek másla. Ozdobíme snítkou petržele.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Pstruh na másle a kmínu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pečené maso
Maso v alobalu 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Pangasius s krkovicí v alobalu 24.10.
Tandoori masala 24.10.
Ostré kuře 24.10.
Řecká stehýnka 14.08.
Vepřové válečky 14.08.
Kotlety z Texasu 14.08.
Gyros z Řecka 14.08.
Kuře v pečícím sáčku 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0815s norob)