| Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | FormOffice | Omalovánky | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Pstruh Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Překvapení stříbrné ryby

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:25
Počet porcí: 1
Autor:
Zobrazeno/týden: 1474x / 3x
Přidáno/změněno: 25.6.2017
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Pstruh
- Zelenina - Brambory
- Zelenina - Listová - Špenát

Inredience:

1 pstruh (prípadne iná obľúbená ryba)
bazalka (čerstvá alebo sušená)
petržlenová vňať
špenátový list
zelerovú vňať
cesnak
maslo
čierne korenie
soľ
citrón
zemiaky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Čerstvú rybu prekrojíme po dĺžke (stačí len 2-3cm), posolíme a okoreníme, naplníme bazalkou, petržlenovou vňaťou, špenátovými listami, zelerovou vňaťou, na kolieska pokrájaným cesnakom a dvoma tenkými plátkami masla. Zvonku tiež osolíme. Môžeme previazať niťou. V šupke predvarené zemiaky ošúpeme a pokrájame na kolieska. Plátky potom kladieme na jednu polovicu alobalu. Osolíme ich. Na zemiaky položíme rybu a koliesko citrónu. Druhú polovicu alobalu prehneme urobíme balíček, ktorý dobre na spojoch prehneme, aby z neho neunikala para. Takto pripravené vložíme na pekáč a do rúry na cca 15 minút.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Překvapení stříbrné ryby:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pstruh
Pstruh na domácí způsob 10.11.
Pstruh s houbami v alobalu 10.11.
Pstruh s překvapením 13.12.
Grilovaný pstruh v alobalu s brambůrky 26.10.
Pstruh na grilu 25.07.
Pstruh na rajčatech 23.06.
Pstruzi na grilu 26.07.
Pstruh v alobalu na grilu 01.07.
Ondřejnický pstruh 31.10.
Pečený pstruh na arménský způsob 27.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0816s norob)