 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Plněné žampióny po francouzsku
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Větší uzavřené plodnice žampiónů se operou v proudu studené vody a zlehka osuší. Z klobouků,se vykroutí třeně, lupeny se vyříznou lžící, aby vznikly mělké misky. Současně připravujeme náplň. Třeně a lupeny pokrájíme nadrobno a dusíme na cibuli, osmahlé na másle, dozlatova. K podušeným houbám přidáme na proužky pokrájený paprikový lusk a vmícháme vejce. Hmotu (smaženici) osolíme a opepříme. Kloboučky naplníme žampiónovou směsí, ve dvou vrstvách proložených plátky šunky nebo cikánské pečeně. Dva naplněné kloboučky přiložíme náplněmi k sobě a spojíme párátky. Takto připravené žampiónové klobouky dusíme na másle asi 10 - 15 minut. Při dušení podléváme vínem a teplé podáváme se smaženými bramborovými hranolky a obložené zeleninou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Plněné žampióny po francouzsku, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/plnene-zampiony-po-francouzsku">Recept: Plněné žampióny po francouzsku</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Plněné žampióny po francouzsku:

|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Dušené pokrmy
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|