4 kuřecí řízky
lžíce másla
2 lžíce petržele a pažitky
malá větvička libečku
sůl,pepř
citronová šťáva
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej na smažení
příloha:
namočená rýže
rozinky
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Máslo vymícháme do pěny,petržel,pažitku a libeček drobně nasekáme a smícháme s máslem.
Uděláme váleček,zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice.
Pak naklepeme řízky,osolíme,opepříme a pokapeme citronem.
Ztuhlé máslo nakrájíme na 4 kousky.
Na každý řízek dáme ruličku upraveného másla a stočíme jako roládu.Pak obalíme v trojobalu a osmažíme.
Podáváme s rozinkovou rýží a hlávkovým salátem.