| FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | Hromadné emaily | Rybář | Email šablony | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Plněné bachora bramborem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 12459x / 38x
Přidáno/změněno: 14.1.2016
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Vepřové droby
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory

Inredience:

2kg brambor
hrubé vepřové střevo(1-2m)
1l mléka
uzený bůček
česnek
majoránka
sůl
pepř
2 vejce
mouka



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Oškrábeme a najemno nastrouháme brambory.Vedle v hrnci svaříme mléko,do kterého přidáme česnek a majoránku podle chuti.Brambory smícháme s mlékem,dochutíme solí,pepřem a přidáme na kostičky nakrájený uzený bůček.Přidáme vejce a trochu mouky a promícháme.Směs musí být řídká.
Hrubé střevo vyčistíme(i zevnitř) a naplníme ho směsí a zavážeme oba konce.Vymažeme pečící plech olejem a střevo na něho položíme.Zbytek směsi můžeme rozlít na plech.
Pečeme přibližne 1:30h dokud není střevo růžové a křupavé.Přibližně po dvaceti minutách střevo popícháme,aby se nám neroztrhlo.
Zapíjíme mlékem nebo pivem.
Přeji dobrou chuť.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Plněné bachora bramborem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Tepelně úpravená jídla
Dušené fazolové lusky 18.10.
Balíček na gril 18.10.
Maso v alobalu 18.10.
Selská omeleta 18.10.
Guláš SAMURAJ 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Vepřové řízky s rumovým ananasem 18.10.
Játra v kečupové omáčce 18.10.
Zelný bramborák 18.10.
Myslivecká kančí kýta 18.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0883s norob)