50 g anglické slaniny
2 lž. oleje
2 velké cibule
2 str. česneku
250 g slovenského salámu
1 lž sladké papriky
400 ml světlého piva
750 g brambor
4 rajčata
sůl,pepř,majoránka
200 g sterilované kukuřice
petrželka
chleba
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Nakrájenou slaninu osmahneme na oleji s nadrobno pokrájenou cibulí a česnekem. Přidáme na kostky pokrájený salám a společně opečeme. Zasypeme mletou paprikou, promícháme, podlijeme pivem a chvíli podusíme. Přidáme na kostky pokrájené brambory a plátky rajčat, osolíme, okořeníme a za občasného podlévání dusíme do měkka. Nakonec přidáme scezenou kukuřici a nasekanou petrželku a ještě krátce prohřejeme. Podáváme s chlebem.